Дејан Лучић

НОВО Можда ће ликвидирати Трампа до краја избора?!

НОВО Можда ће ликвидирати Трампа до краја избора?! Могућ сукоб Ирана и Израела?

ИНТЕРВЈУ: Дејан Лучић - Томислав Николић и Александар Вучић су слагали цео српски народ! (23.9.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику. Човек који зна све о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби, али и о нашој улози у свему томе. Дејан Лучић је председник политичког савета "Српског препорода" и могуће будући кандидат за председника Србије. Дејан Лучић је за многе обавештајни монструм, зато што је десетак година пре руске војне обавештајне службе објавио „План о обнови Хазарстана“ у својој књизи "Исламска република Немачка"! 1994.

ИНТЕРВЈУ: Дејан Лучић - Арапи ће остати у Србији, ако дочекају зиму овде! (09.09.2015)

Наш гост у овој емисији је господин Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику. Човек који зна све о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби, али и о нашој улози у свему томе.

Да ли се у Европи дешава избегличка криза или сеоба народа? Шта је циљ убацивања муслимана на територију Европе? Ко је срушио Куле "Близнакиње" у Америци? Да ли су у питању невине избеглице или ратници исламске државе који долазе у Европу?

ИНТЕРВЈУ: Дејан Лучић - Српски народ мора да се пробуди, јер је куцнуо час за промене! (20.12.2015)

Гост емисије "Интервју" био је господин Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику. Човек који зна све о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби, али и о нашој улози у свему томе. Дејан Лучић је за многе обавештајни монструм. Десетак година пре руске војне обавештајне службе објавио је „План о обнови Хазарстана“ у својој књизи "Исламска република Немачка"! 1994.

ИНТЕРВЈУ: Дејан Лучић - Желим да помогнем да Србија опет буде моћна и јака држава! (22.04.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику. Човек који зна све о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби, али и о нашој улози у свему томе. Дејан Лучић је председник политичког савета и кандидат за народног посланика "Српског препорода".