Геополитика

Црногорске усташе

НДХ је био покушај стварања Содома на Балкану који је пропао. И у то време, а и сада, концепт Содома је био нашироко промовисан и многи су желели да буду део те творевине. Ова књига говори о томе.
НДХ је био покушај стварања Содома на Балкану који је пропао. И у то време, а и сада, концепт Содома је био нашироко промовисан и многи су желели да буду део те творевине. Ова књига говори о томе.

Надбискуп геноцида

Књига на документован начин, користећи архивску грађу из свих релевантних извора (Ватикан, Италија, Хрватска, САД, Велика Британија, Немачка, Југославија), приказује улогу Ватикана и Католичке цркве у Хрватској у геноциду над Србима за време НДХ и Другог светског рата. Италијански аутор посебно истражује и истиче одговорност примаса Хрватске, монсињора Алојзија Степинца. Књига представља својеврсну ауторову реакцију на проглашавање Степинца за блаженог.

Рат после рата

Војска Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца на Косову и Метохији и у Македонији 1918-1920
Консултујући разноврсну расположиву грађу, Тасић у својој књизи нуди преглед бројних чинилаца који су на положај краљевске војске у овом неуралгичном подручју, у једном, данашњим језиком речено, "транзиционом“ периоду, имали утицај.

Јадовно 1-2, комплекс усташких логора 1941

Јадовно је један од првих, најбруталнијих и најзверскијих логора-стратишта у Европи. Већина људи понешто зна о логору смрти Јасеновац који је трајао више година, Аушвицу, Треблинки, али врло мало зна о Комплексу усташких логора смрти Јадовно 1941.

Зашто Јасеновац није ослобођен

Књига Славка Комарице и Славка Одића настала је коришћењем објављених
извора, публицистичких радова и сећања учесника догађаја из Другог светског рата. Аутори су дали врло користан преглед третирања ове теме у досадашњим сведочењима, литератури, штампи итд., из њиховог излагања често се добро уочава стратешки положај Јасеновца и борби у његовој околини, уочљива је и стално присутна жеља да се расветле односи на релацији партијска организација логораша - славонске и босанске партизанске снаге - ЦК КП Хрватске - Врховни штаб.

Шта сам видео и проживео у великим данима

Арчибалд Рајс (1875-1929) дао је велики допринос упознавању света са јунаштвом српског народа и његове улоге у Првом светском рату. Белешке које је водио, дописе које је слао швајцарским, француским и холандским листовима, сабрао је у овом јединственом сведочанству о Првом светском рату. Књига је писана изванредним стилом, а истина о тешким временима за Србе има своја многобројна лица и у данашњем добу.

Тајна безакоња

"Јер тајна безакоња већ дејствује, само да се уклони онај који сад задржава""

"Ову књигу посвећујемо његовом прео-свештенству владици рашко-призренском и косовско метохијском у егзилу, господину Артемију, кога нам подари Господ, у наше зле дане када је на малу Србију устала белосветска ала и врана, у намери да сатре род наш православни."

Ватикан, католичка црква и југословенска власт 1941-1958

„Садржај овог дела, у целини и појединостима, није био непознат нашој и светској историјској науци. Сам др Живојиновић вели да му је задатак био да каже оно што је било непознато, да из новог угла посматра оно што је било познато и да локална збивања смести у велику целину из које се она лакше виде. Он је заиста успео да напише један потпуно оригиналан истраживачки рад, који ће чинити велики корак напред у нашим и општим знањима о односима католичке цркве и југословенског комунизма за време понтификата Пија XII, од 1941. до његове смрти крајем 1958. године.” Из рецензије проф.

ПРИВАТИЗАЦИЈА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ ПОД УПРАВОМ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА

Једна отрежњујућа и храбра књига која јасно показује који је смисао одузимања 17 % територије Србије, колико чини јужна српска покрајина. Књига показује све механизме пљачке и економског израбљивања о којима су говорили наши успешни млађи људи који професионалну, стручну и експертску каријеру стичу широм Запада а сада су предавачи на престижном универзитету у Мексику – и аутор Трстеничанин Вишеслав Симић и Новосађанин Дејан Михаиловић.

ХУ ИЗ ХУ ИН ГЛОБАЛИЗЕЈШН

Свеобухватна енцикопедија глобализације третира историјске и културално-медијске догађаје изван конвенционалне историје и резултат је дугогодишње семиотичке анализе геополитичких и других историјско-културолошких артефаката, тако да представља релевантан оквир историјско-социјалних догађања која се не могу негирати, скривати, брисати, или на било који други начин уклонити из колективног памћења: Оно што се десило не може се и не сме брисати, преправљати и наново кројити, јер у том случају будућим нараштајима неће преостати ништа друго, до ”велика лаж”…

Сатана се више не крије

Неокортикални рат против будућности.
Треће, допуњено издање књиге Неокортикални рат.

Човечанство мора да се запита куда воде најтеже злоупотребе научних достигнућа у свим научним областима, као и злоупотреба свих међународних организација и институција, од политичких и војних до културних, спортских и хуманитарних. Ако је основна тековина цивилизације и услов њеног просперитета – слободан човек, куда онда води настојање да се човек претвори у послушни објекат, у робота, који ће да мисли и дела само на начин који му се наметне

Теорија завере I – Приручник за освајање власти

Приручник за освајање власти. Први ниво.

Књига коју држите у руци за вас је откровење, иницијација. Из ње ћете научити како да направите српско тајно друштво. 

У рату тајних друштава за превласт над светом Срби немају свој тим! Ви и ваши пријатељи можете да га створите. У инат свима, а у корист Отаџбине!

Будите завереник и креатор догађаја у будућности! Знање је моћ, али оно служи само храбрима! Преузмите судбину у сопствене руке! Следите ме!

Теорија завере II – Титова клетва

Дејан Лучић је истраживач који се прихватио скоро немогуће мисије – откривања глобалне завере, али и њеног сегмента упереног против Срба.

Зашто смо толико важни, а што нисмо учили у школама? Зато што смо чувари Капије света! Порушили смо турско и аустроугарско царство, а то се не прашта! Спасли смо Москву задржавши Хитлера неколико недеља! Ни то се не прашта! 

Теорија завере III - Школа за убице

Вештина владања Србима.

„Лучићеву књигу Школа за убице препоручујем својим колегама из безбедносних структура Србије, али и обичним читаоцима јер она уистину скида копрену са очију. Често су у историји писци својим књигама показивали народу циљ за који се треба борити – а то је слобода од страха и диктатуре. Уверен сам да је Школа за убице управо таква књига која развејава лажи и тера вас да размишљате својом главом. Као професионални обавештајац, кажем вам – одлична је!“ Владо Драгичевић, високи функционер РДБ-а у пензији

Теорија завере IV – Немилосрдни шпијуни

Вештина владања Србима.

„За Дејана Лучића кажу да је шпијун – српски, руски, британски, можда израелски. Ипак, како он зна оно што не знају ни обавештајне службе са свим својим агентима, дипломатама и политичарима, и то десетак година пре него што се то догоди?! 

Имала сам привилегију да у рукопису прочитам Лучићеву књигу Немилосрдни шпијуни – четврти део Теорије завере, капиталног дела без којег се не може схватити српска историја, али ни пронаћи излаз из суноврата. Књига ме је оставила без даха.