Завере

ИНТЕРВЈУ: Мила Алечковић - Европу чекају ратови, кризе и слом финансијског система! (12.11.2016)

Гост емисије "Интервју" била је госпођа проф. др Мила Алечковић, која је до сада у своју биографију уписала дипломе клиничке психологије (Београд) и антрополошке психијатрије (Париз), докторат на Универзитету Сорбона, титулу мајстора хата јоге и низ других признања. Кћерка је књижевнице Мире Алечковић и сликара и архитекте Саве Николића, од којих је, каже, наследила оно најважније - доброту, алтриуизам и вечито живи дух. Иако дуго времена живи у Паризу и континуирано гостује на универзитетима широм света, радо се враћа родном Београду.

Теорија завере I – Приручник за освајање власти

Приручник за освајање власти. Први ниво.

Књига коју држите у руци за вас је откровење, иницијација. Из ње ћете научити како да направите српско тајно друштво. 

У рату тајних друштава за превласт над светом Срби немају свој тим! Ви и ваши пријатељи можете да га створите. У инат свима, а у корист Отаџбине!

Будите завереник и креатор догађаја у будућности! Знање је моћ, али оно служи само храбрима! Преузмите судбину у сопствене руке! Следите ме!

Теорија завере II – Титова клетва

Дејан Лучић је истраживач који се прихватио скоро немогуће мисије – откривања глобалне завере, али и њеног сегмента упереног против Срба.

Зашто смо толико важни, а што нисмо учили у школама? Зато што смо чувари Капије света! Порушили смо турско и аустроугарско царство, а то се не прашта! Спасли смо Москву задржавши Хитлера неколико недеља! Ни то се не прашта! 

Теорија завере III - Школа за убице

Вештина владања Србима.

„Лучићеву књигу Школа за убице препоручујем својим колегама из безбедносних структура Србије, али и обичним читаоцима јер она уистину скида копрену са очију. Често су у историји писци својим књигама показивали народу циљ за који се треба борити – а то је слобода од страха и диктатуре. Уверен сам да је Школа за убице управо таква књига која развејава лажи и тера вас да размишљате својом главом. Као професионални обавештајац, кажем вам – одлична је!“ Владо Драгичевић, високи функционер РДБ-а у пензији

Теорија завере IV – Немилосрдни шпијуни

Вештина владања Србима.

„За Дејана Лучића кажу да је шпијун – српски, руски, британски, можда израелски. Ипак, како он зна оно што не знају ни обавештајне службе са свим својим агентима, дипломатама и политичарима, и то десетак година пре него што се то догоди?! 

Имала сам привилегију да у рукопису прочитам Лучићеву књигу Немилосрдни шпијуни – четврти део Теорије завере, капиталног дела без којег се не може схватити српска историја, али ни пронаћи излаз из суноврата. Књига ме је оставила без даха.