Док мисли стварају космос 2

Друго, допуњено издање књиге Док мисли стварају космос.

На шта све утичу мисли и шта све утиче на мисли. Енергијска и мисаона умреженост људи. Нова научна парадигма, која ће ускоро променити све науке.

Без маште, идеја и жеља, посебно без воље да наумљено оствари и без вере у своје могућности, човек је осуђен на лењствовање, чамотињу и лагано али сигурно самоуништење. 

Ова књига је основна у Радишићевој пенталогији о моћи мисли. У њој је описана мисаона умреженост и зашто је природно да син покупи мајци енергију за време женидбе, а кћи од оца када се удаје.

Разлика приступа овог аутора, у односу на источне и западне истраживаче душе, је у томе што Радишић тврди да су мисли врста енергије која има улогу носилаца информација, те да су стога мисли веома моћне. Други истраживачи пишу о моћи информација, моћи подсвести, моћи душе, моћи емоција... запостављајући при томе моћ мисли.

Подели на:

Напомена

У случају промене цена књига на изворном сајту књижаре, унапред се извињавамо. Свака књижара чију књигу промовишемо на нашем сајту задржава право о промени цена без претходног обавештења. Цена коју смо објавили на нашем сајту била је актуелна на изворном сајту књижаре у тренутку додавања.