Исламска република Немачка 3: Мосадова мета

Цена: 
1099.00Дин.

Напад на Техеран изазива уништавање Израела и пожар у Европи. Завера америчких Хазара, највећа издаја коју је МОСАД открио, а мора да ћути. Тајни савез Јевреја и Срба против неонациста које воде ционисти, преко ЦИА. Српска служба мрси конце. Пакао за католике и протестанте у Европској унији. Фактор Путин извлачи православце из рата.

Мосадова мета, трећи том култног романа Исламска република Немачка, заокружује истраживање Дејана Лучића о скривеној страни верског, али и магијског рата ислама и хришћанства у који су умешана сва тајна друштва и обавештајне службе. Ко зна за поверљиво писмо творца модерне масонерије „црвеног нивоа“ Алберта Пајка, из друге половине 19 века, упућено његовом брату, вођи илумината Ђузепеу Мацинију он је – спасен! У том тексту зацртана је тајна историја којој смо ми сведоци. Шта пише, да видимо!

„Драги брате Мацини, да бисмо завладали светом, морамо да произведемо три светска рата...Трећи мора бити против муслимана, а онда ћемо изазвати економску кризу, па глад... То су предуслови за увођење светске диктатуре илумината...“

Мосадова мета нам открива да је ова служба први пут збуњена издајом Хазара из Њујорка који желе да униште Израел како би у будућности направили државу Хазарију на простору где је некада била. Фрапантно је да је један српски писац, Дејан Лучић, то објавио девет година пре Мосада и руске војне службе ГРУ, који су се огласили тек 2009. године преко начелника војне академије Татјане Грацовљеве. Мосадова мета је шок и за ЦИА јер писац са лакоћом открива ТАЈНЕ из кабинета Збигњева Бжежинског и Хенрија Кисинџера који је ментор Владимира Путина. 

Све тајне Мосада, ЦИА, али и руске тајне службе која се крије иза званичне, сада су пред вама. Да ли сте у стању да их прихватите? Дејан Лучић је, по свему судећи, овлашћен да вам их саопшти, на начин прихватљив за обичне читаоце. Будите међу онима који су прогледали!

Подели на:

Напомена

У случају промене цена књига на изворном сајту књижаре, унапред се извињавамо. Свака књижара чију књигу промовишемо на нашем сајту задржава право о промени цена без претходног обавештења. Цена коју смо објавили на нашем сајту била је актуелна на изворном сајту књижаре у тренутку додавања.