СТЕПИНАЦ БАЛКАНСКИ ТОМАС ДЕ ТОРКЕМАДА

Категорија: 
Цена: 
450.00Дин.

Где је овде и шта се крије иза трагикомедије случај Старчевић и савремене драме Степинац светитељ?

Шта се крије иза бечке делатности на југу Монархије међу Србима, Шокцима, Влајима, Буњевцима и Хрватима и прозелитизма, бившег и савременог, ,,цркве у Хрвата”?

Шта се крије иза жеље загребачког Каптола да Хрвати добију свеца оснивача НДХ?

Шта стоји иза ,,вековне жеље хрватског народа”, феудално сталешке корпорације Загреба и Вараждина под надзором Беча?

Одговор је да светац Алојзије Степинац поставља границе Хрватске на свим територијама које никада нису биле у саставу средњевековне а још мање у оквирима Угарске, Аустрије и Аустро-Угарске. Ради се о још једној великохрватској превари са којом се слажу савремени Ватикан и Брисел!

Вишегодишње, тачније, вишедеценијско најављивање старог-новог конфесионалног и националног култа Хрвата и Хрватске–Алојзије Степинац, загребачки надбискуп балкански Томас де Торкемада, светац, добио је завршни облик 2015. године најавом ,,цркве у Хрвата” да ће бити канонизован. За загребачки Каптол то је завршена ствар!

Подели на:

Напомена

У случају промене цена књига на изворном сајту књижаре, унапред се извињавамо. Свака књижара чију књигу промовишемо на нашем сајту задржава право о промени цена без претходног обавештења. Цена коју смо објавили на нашем сајту била је актуелна на изворном сајту књижаре у тренутку додавања.