Теорија завере III - Школа за убице

Вештина владања Србима.

„Лучићеву књигу Школа за убице препоручујем својим колегама из безбедносних структура Србије, али и обичним читаоцима јер она уистину скида копрену са очију. Често су у историји писци својим књигама показивали народу циљ за који се треба борити – а то је слобода од страха и диктатуре. Уверен сам да је Школа за убице управо таква књига која развејава лажи и тера вас да размишљате својом главом. Као професионални обавештајац, кажем вам – одлична је!“ Владо Драгичевић, високи функционер РДБ-а у пензији

„Школа за убице Дејана Лучића значајно доприноси разумевању друштвених процеса који највише интересују савремене читаоце у Србији. 

Стиче се утисак да је њен наслов одговор на питање о прохујалом времену Брозове кроатокомунистичке диктатуре и отвореног неговања зла. Једна страна зла, мрачнијег од мрачног, пажљиво је проучена и приказана на страницама ове књиге. Демонстриран је метод ширења страха да се победи ’непријатељ револуције’, а непријатељ је била српска елита: грађани и сеоске газде, а нарочито интелектуалци, који су опасни – јер купују, читају и чувају књиге! 

Дејан Лучић разголитио је лаж политике засноване на страху који приморава људе да ћуте ’јер и зидови имају уши’. То је суштинска вредност ове књиге.“ Јован Пејин, историчар

Подели на:

Напомена

У случају промене цена књига на изворном сајту књижаре, унапред се извињавамо. Свака књижара чију књигу промовишемо на нашем сајту задржава право о промени цена без претходног обавештења. Цена коју смо објавили на нашем сајту била је актуелна на изворном сајту књижаре у тренутку додавања.