Теорија завере IV – Немилосрдни шпијуни

Вештина владања Србима.

„За Дејана Лучића кажу да је шпијун – српски, руски, британски, можда израелски. Ипак, како он зна оно што не знају ни обавештајне службе са свим својим агентима, дипломатама и политичарима, и то десетак година пре него што се то догоди?! 

Имала сам привилегију да у рукопису прочитам Лучићеву књигу Немилосрдни шпијуни – четврти део Теорије завере, капиталног дела без којег се не може схватити српска историја, али ни пронаћи излаз из суноврата. Књига ме је оставила без даха.

Овако нешто не пишу шпијуни, већ апостоли истине којих је све мање. Невидљива рука зла их убија! Од изласка последње Лучићеве књиге Школа за убице, у Црној Гори је под неразјашњеним околностима убијен геополитички аналитичар Саша Марковић, који је био против уласка ове земље у НАТО, сматрајући да је то дефинитивно признавање окупације. Наравно, званична истрага неће кренути од питања ко је имао интерес да га ућутка. Биће оптужен неко из криминалног миљеа и тиме ће се све заташкати. У Србији је умро новинар Зоран Петровић Пироћанац, и то пред одлазак на сведочење којим је требало да раскринка заверу око Сребренице. Упућени мисле да је у питању тровање, а не срчани удар, као што је изгледало. Да све ово није тек сплет околности, потврђује и други покушај атентата на Слободана Ерића, главног уредника Геополитике, специјалном удицом подметнутом у храни...

Немилосрдни шпијуни су прст у око тим невидљивим господарима живота и смрти, који раде по налогу владара из сенке.“

Весна Клингер, продуцент и новинар

Подели на:

Напомена

У случају промене цена књига на изворном сајту књижаре, унапред се извињавамо. Свака књижара чију књигу промовишемо на нашем сајту задржава право о промени цена без претходног обавештења. Цена коју смо објавили на нашем сајту била је актуелна на изворном сајту књижаре у тренутку додавања.