Владари из сенке - Том 2

Цена: 
899.00Дин.

КО ЈЕ ЗАПРАВО ДЕЈАН ЛУЧИЋ – човек који зна? Он својим романима, луцидним закључцима, збуњује и шефове обавештајних служби – чак и оне које лично зна! Ко је овај џентлмен лављег срца, окрутно хладан, пун ауторитета и пријатне надмености коју немају данашњи мушкарци? У исто време, испод тог оклопа назире се човек широке словенске душе, који воли свој народ и за који се бори на себи својствен, тајанствен начин!

Кад кренемо мало даље и дубље, чаршија мисли да је Лучић руски човек јер на Истоку има много пријатеља, рецензент је књиге Геополитика Александра Дугина, како кажу, Путиновог тајног саветника, као и пријатељ са генералом КГБ у пензији Виктором Филатовом...

С друге стране, историјски податак да је Рајко Лучић, Дејанов деда, учесник пуча 27. марта 1941, наводи упућене, који знају да Енглези раде генерацијски, да је и он један од бакиних момака! Детаљ да је Лучић примљен у тајанствену организацију темплара, баш на предлог америчког адмирала Керија, као и да му је кум Зоран Кнежев, близак са безбедносним структурама САД, као и са Белом кућом – доводи у питање оно претходно! Шта је истина?

За Кинезе га везује познанство са војним аташеом Кинеске амбасаде, као и другарство са одбеглим начелником РДБ, магистром Драганом Филиповићем, који и данас живи на релацији Пекинг–манастир Шаолин... У све ово додатну забуну уноси и контакт са Јозефом Боданским, Израелцем, саветником Америчког конгреса за Блиски исток и тероризам... Човеком Мосада!

После ових чињеница, енигма Дејан Лучић није мања, али су страх и радозналост већи!

За кога ради Дејан Лучић не знају ни они који га прислушкују, али могу назрети или открити они који прочитају његове књиге. Пре свега шпијунске романе, Владаре из сенке и Кинеску освету – који се читају без даха! Романи који ће вас узбудити, натерати на другачија размишљања и отворити нове прозоре сазнања.
Светлана Ђокић, књижевник и новинар

Подели на:

Напомена

У случају промене цена књига на изворном сајту књижаре, унапред се извињавамо. Свака књижара чију књигу промовишемо на нашем сајту задржава право о промени цена без претходног обавештења. Цена коју смо објавили на нашем сајту била је актуелна на изворном сајту књижаре у тренутку додавања.