Заборављена историја Срба

Цена: 
770.00Дин.

Књига Ивана Миладиновића је ванредно занимљив мозаик сли­ка из историје Србије, објављених у дневном листу Политика и својеврстан је мементо свима онима који Србију воле и желе јој до­бро. Све до скора о многим личностима и догађајима се није смело писати, није било подобно, и зато ће читаоцу бити занимљива поглавља о Крсти Цицварићу, Карађорђевићима и још многим другим личностима и збивањима који заслужују нашу пажњу. Миладиновић је посветио доста простора и Брозовом режиму и дао је одличне прилоге о њему и његовом окружењу.
Од како је Србија ослобођена југословенског баласта и стоји сама на светској позорници свакакве су је невоље снашле.Природно је да се наметнула потреба и за једном озбиљном историјом која није оптерећена пропалом комунистичком идеологијом и пропалим југословенством. Исто тако, владајући светски глобалистич­ки поредак намеће свим народима ревизију и маргинализовање историје, то јест меморицид. Због тога је нама сада историја важнија него икад, јер само они који буду добро познавали модер­ну, двовековну, историју српског народа, само ће таквима бити могуће да разумеју шта се то учинило са нама и шта нам ваља чинити.

Подели на:

Напомена

У случају промене цена књига на изворном сајту књижаре, унапред се извињавамо. Свака књижара чију књигу промовишемо на нашем сајту задржава право о промени цена без претходног обавештења. Цена коју смо објавили на нашем сајту била је актуелна на изворном сајту књижаре у тренутку додавања.