Напредњаци ће понудити Александру Антићу место градоначелника?!

Београд- Ако напредњаци не буду имали скупштинску већину без СПС, постоји могућност да ће Александар Антић бити градоначелник Београда. За коментарпресс.нет ово је потврдио извор близак Ивици Дачићу.

 

Антић би да буде као Палма

 

Александар Антић је један од функционера који никада није улазио у сукоб са напредњацима. Учествовао је у власти на нивоу Београда са Драганом Ђиласом, а то би значило да је незгодно да се опозиција у Београду обрушава на представника власти с којим су некад тесно сарађивали.

„Чињеница је да је Александар Антић функционер СПС који је најближи напредњацима. Ипак, сумњам да би се Вучић одрекао места градоначелника у Београду. Треба узети у обзир да СПС има проблем са цензусом и да више немају велики коалициони капацитет. Они више не могу да бирају, да ли ће ићи с напредњацима или с грађанском опцијом“ – каже за коментарпресс.нет новинар Недељника Ненад Чалуковић.

У опозицији верују да је овај сценарио могућ, ако изборни резултат омогући напредњацима и социјалистаима да формирају скупштинску већину.

„Не би ме изненадило да СНС прихвати да градоначелник буде из СПС. Они би све урадили само да остану на власти и да могу да наставе са уносним пословима којима пуне своје џепове“ – рекао је Борко Стефановић.

 

 

КоментарПресс

The post Напредњаци ће понудити Александру Антићу место градоначелника?! appeared first on Васељeнска ТВ.

Подели на: