Немачка у шоку: Мигранти групно силовали девојчицу од 13 година, додељена им условна казна!

Берлин – На суђењу за групна силовања пред судом у Бамбергу тројица миграната добили су понуду суда да признају кривицу и добију драстично мање казне. Напаствовање се десило на вашару у месту Хиршаид у Баварији у септембру прошле године када је силовано више жена, најмлађа жртва је имала 13 година.

Тројица миграната који су оптужени да су злостављали девојке на немачком вашару, суд дистрикта Бамберг прогласио је кривим, двојица Сиријца осуђени су на казне затвора, док је мигрант из Ирака осуђен на годину и три месеца условне казне, тако да ће се и поред овог гнусног злочина опет наћи на улицама Немачке.

Судија Мартин Вашнер је одмах након читање првостепене пресуде понудио азилантима нагодбу да признају кривицу како би добили смањене казне (као се суђење не би наставило у дургостепеном поступку и како би наводно поштедели жртве даљег мучења). Адвокат одбране је прихватио нагодбу.

Ирачаним Мустафа К. (20) признао је да сексуално злостављао прво девојчицу од 13 година, а касније другу од 16. Његов адвокат је током суђења говорио да је отужени био неурачунљив, јер наводно “грешком са после узимања лекова конзумирао алкохол”. Мустафа К. је избегао служење затворске казне и биће пуштен на условну слободу.

Његови саучесници у овом бруталном злочину Мухамад Р (16). и Шаир М. (19) обојица Сиријци, признали су кривицу пред тужиоцом. Они тврде да су били учествовали и нападу када је девојчица од 17 година одвучена са журке и силована испод оближњег моста.

Према извештају полиције посетиоци који су покушали да спрече напаствовање претучени су од стране избеглица из Ирака и Сирије, тучени по глави и шутирани у стомак.

Извор: Дневна Газета/Политик-стубе/ Билд-Зеитунг

Србија данас

The post Немачка у шоку: Мигранти групно силовали девојчицу од 13 година, додељена им условна казна! appeared first on Васељeнска ТВ.

Подели на: