Три мистерије океана - У потрази за духом ( Подводни НЛО -и)

Тип видео материјала: 

"Тайна трёх океанов. В погоне за призраком"

ежија Виталиј Правдицев(2006 )

Виталиј Правдицев - Пуковник Ракетно- космичке одбране, доктор техничких наука. У совјетско вријеме, учествовао у тајном раду за стварање вјештачке интелигенције.
Аутор и режисер је документарних филмова: "Подводни Духови", "НЛО: Потрага испод воде", " НЛО: подводни ванземљаци "," Трећи рајх Операција НЛО ", "Никола Тесла Господар свијета", "Никола Тесла Тунгуска инвазија" . "Мјесец тајна зона", "Нацизам - окултне теорије Трећег рајха", "Тибетанска експедиција Трећег рајха", , "Три мистерије океана у потрази за духом", итд. Недавно је написао књигу." Ова мистериозна огледала.", рођен је 22. јуна 1946. 

О филму:
До данас, је сакупљена велика количина поузданих чињеница и запажања, повезана са неидентификованим подводним објектима (НПО). Са развојем технологије јавила се могућност да се прати кретање и утврде карактеристике "подводног духа." Утврђено је да је њихова брзина и дубина далеко већа од најмодернијих подморница. Специфична је и природа њиховог кретања: за њима се на виде вртлози или пјенушање воде.
Од 70-их година XX вијека Сонари подморница с времена на вријеме ухватили су на већим дубинама неке чудне звуке који долазе од непознатих објеката. Ови чудни сигнали су донекле слични крекетању жаба, и зато су добили од совјетске морнарице назив "квакери." Овај назив је касније институционализован у званичним документима. Неки команданти совјетских подморница често су имали утисак да квакери круже око подморнице како би изазвали подморницу на разговор. Команда совјетске морнарице у касним 70-им је основала специјалну групу за проучавање квакера, у океан је послала специјално опремљене бродове.
Подморнице - духови велике брзине , мистериозни квакери, фантастичне фигуре, пројектоване из дубина океана, летећи из воде неидентификовани објекти ... Шта је то: независни феномени или повезане појаве? Не долазе ли из дубине светлосни сигнали покушавајући да са нама остваре контакт разумне нама непознате силе? Није ли повезан са овим објектима нестанак војних подморница?
Аутори филма -истражују и покушавају да пронађу одговоре на ова и друга питања помоћу непосредних учесника у догађајима, као и стручњака и истраживача.

Подели на: