Емисија-Интервју

Нова кланица која се спрема ће бити ужас свих ужаса

Емисија: Питања и одговори - ТВ Палма Плус - Гост емисије је Мирољуб Петровић
Водитељка: Оливера Милетовић
30. Октобар 2016.

ИНТЕРВЈУ: Мила Алечковић - Европу чекају ратови, кризе и слом финансијског система! (12.11.2016)

Гост емисије "Интервју" била је госпођа проф. др Мила Алечковић, која је до сада у своју биографију уписала дипломе клиничке психологије (Београд) и антрополошке психијатрије (Париз), докторат на Универзитету Сорбона, титулу мајстора хата јоге и низ других признања. Кћерка је књижевнице Мире Алечковић и сликара и архитекте Саве Николића, од којих је, каже, наследила оно најважније - доброту, алтриуизам и вечито живи дух. Иако дуго времена живи у Паризу и континуирано гостује на универзитетима широм света, радо се враћа родном Београду.

ИНТЕРВЈУ: Даница Грујичић - Све више оболелих од тумора и леукемије због бомбардовања! (19.10.2016)

Гост емисије "Интервју" била је госпођа проф. др Даница Грујичић, један од најбољих српских неурохирурга, начелница Одељења за неуроонкологију Клиничког центра Србије и редовна професорка на Медицинском факултету у Београду. Оно што је о њој мање познато јесте да је прва жена шеф Катедре хирургије са анестезиологијом од оснивања Медицинског факултета. Проф. др Даница Грујичић свакодневно оперише туморе и спасава животе пацијентима. Недавно је одлучила да покуша да отклони бољке друштва, укорењене у економији, политици и здравству.

Милан Видојевић о Исусу

Публициста Милан Видојевић говори о Исусовом животу, смрти, васкрсењу, учењу, другом доласку...

Емисија је снимљена у лето 2006. године.

ИНТЕРВЈУ: Тодор Јовановић - Вакцине су опасне, јер убијају децу и изазивају аутизам! (17.10.2016)

Гост емисије "Интервју" био је примаријус др сци. медицине Тодор Јовановић, широј јавности познат као лекар и проналазач препарата ТОДОXИН®. Посветио је свој дугогодишњи научноистраживачки рад имунологији и вирусологији и дао велики допринос разумевању многих метаболичких и имунолошких процеса у људском оранизму. Аутор је више књига, чланака и студија из области медицинских наука и неколико практичних приручника о исхрани и одржавању здравља.

ИНТЕРВЈУ: Биљана Ђоровић - Циљ владара из сенке је да униште човечанство на планети! (14.10.2016)

Гост емисије "Интервју" познате Србске интернет телевизије, била је госпођа Биљана Ђоровић, новинарка и борац против глобализма. Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о томе да ли се читав свет налази пред новим сукобима великих размера, о геополитичкој ситуацији у свету и у региону, о утицају медија на креирање мишљења људи, о модерним облицима ратовања, о новом светском поретку, али и о бројним другим занимљивим темама.

НОВО Можда ће ликвидирати Трампа до краја избора?!

НОВО Можда ће ликвидирати Трампа до краја избора?! Могућ сукоб Ирана и Израела?

Милорад Додик за Спутњик пред одлазак у Москву (други део) | 21.09.2016.

Ако се деси оно чиме прети Халиловић, ми смо истог тренутка изван Босне и Херцеговине, поручио је председник Републике Српске Милорад Додик пред одлазак у Москву. Питали смо га зашто се састаје са Путином пред референдум, о чему ће разговарати, али и о томе зашто је Уставни суд забранио изјашњавање народа, као и зашто то многима смета.

Милорад Додик за Спутњик пред одлазак у Москву (први део) | 21.09.2016.

Ако се деси оно чиме прети Халиловић, ми смо истог тренутка изван Босне и Херцеговине, поручио је председник Републике Српске Милорад Додик пред одлазак у Москву. Питали смо га зашто се састаје са Путином пред референдум, о чему ће разговарати, али и о томе зашто је Уставни суд забранио изјашњавање народа, као и зашто то многима смета.

ИНТЕРВЈУ: Југослав Петрушић - Морамо срушити све митове о наводним српским злочинима! (05.10.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Југослав Петрушић Доминик, српско-француски агент и контраобавештајац. Бивши припадник Легије странаца и Француске војно-обавештајне службе. Човек који је у рукама држао највеће тајне света, учествовао на бројним ратиштима и познавао најутицајније људе у Европи.

ИНТЕРВЈУ: Санкен Весна - Победила сам рак лековитим биљкама из амазонске прашуме! (03.10.2016)

Гост емисије "Интервју" била је госпођа Санкен Wесна, стручњак за природну медицину и лековите биљке Амазоније. Она је посветила свој живот исцељујућим знањима, а за добробит људи и планете Земље. У последњих неколико година стекла је импресивно знање и велико искуство у раду са лековитим биљкама из амазонске прашуме, интензивно учећи од Схипибо племена у Перуу и Мексику. Ка путу учења и одлуци да се посвети раду за општу добробит, усмерила је њена персонална борба, када јој је дијагностикована тешка болест, за коју је став званичне медицине био да је неизлечива.

ИНТЕРВЈУ: Ђорђе Аничић - Показали смо свету да амерички авион Ф-117А није невидљив! (28.09.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Ђорђе Аничић, потпуковник Војске Србије у пензији и заменик команданта 3. ракетног дивизиона 250 ракетне бригаде ПВО Војске Југославије која је за време НАТО бомбардовања 1999. године 27. марта у 20.42 оборила невидљиви авион Ф-117А Ноћни соко. Авион је оборен ракетним системом С-125 Нева. Трећи ракетни дивизион је оборио и Ф-16 који је пао у рејону села Накучана код Шабца.

ИНТЕРВЈУ: Милијана Балетић - Српски народ је потпуно окупиран и понижен 5. октобра! (25.09.2016)

Гост емисије "Интервју" била је госпођа Милијана Балетић, новинарка којој је забрањено да ради. Преживела је политички прогон и хајку након петог октобра 2000. године, то се огледало у отказу на послу, одузимању стана, осудама за сваку јавно изговорену реч, уз високе новчане казне. Тражење заштите на суду завршавало се судском одлуком: "тужиља нема углед и за исто не може бити обештећена" и "тужиља не може уживати судску заштиту".

ИНТЕРВЈУ: Дејан Лучић - Томислав Николић и Александар Вучић су слагали цео српски народ! (23.9.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику. Човек који зна све о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби, али и о нашој улози у свему томе. Дејан Лучић је председник политичког савета "Српског препорода" и могуће будући кандидат за председника Србије. Дејан Лучић је за многе обавештајни монструм, зато што је десетак година пре руске војне обавештајне службе објавио „План о обнови Хазарстана“ у својој књизи "Исламска република Немачка"! 1994.

ИНТЕРВЈУ: Иван Ивановић - Војислав Шешељ и Александар Вучић имају тајни договор! (21.09.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Иван Ивановић, председник Српског народног покрета "Наши" и истакнути српски националиста. Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о резултатима парламентарних избора и тајном договору између Шешеља и Вучића, о одржавању референдума у Републици Српској и томе зашто наш циљ мора бити уједињење свих српских земаља, о томе зашто одржавање геј параде негативно утиче на вредности српског друштва, али и о бројним другим занимљивим темама.

ИНТЕРВЈУ: Крешимир Мишак - Европска унија је фашистичка творевина владара из сенке! (13.09.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Крешимир Мишак, уредник и водитељ емисије "На рубу знаности". Новинар, роцк музичар и писац научне-фантастике. Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о новом светском поретку и о стању у друштву данас, али и о бројним другим занимљивим темама.

ИНТЕРВЈУ: Тодор Јовановић - Фармацеутска мафија зарађује на стварању нових болести! (10.09.2016)

Гост емисије "Интервју" био је примаријус др сци. медицине Тодор Јовановић, широј јавности познат као лекар и проналазач препарата ТОДОXИН®. Посветио је свој дугогодишњи научноистраживачки рад имунологији и вирусологији и дао велики допринос разумевању многих метаболичких и имунолошких процеса у људском оранизму. Аутор је више књига, чланака и студија из области медицинских наука и неколико практичних приручника о исхрани и одржавању здравља.

ИНТЕРВЈУ: Зоран Буљугић - Американци желе да створе сукобе и нестабилност на Балкану! (08.09.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Зоран Буљугић, професор руског језика и стручњак за геополитичке односе. Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о геополитичкој ситуацији у свету и у Србији, о мигрантској кризи и њеним опасностима, о изласку Велике Британије из Европске уније, о председничким изборима у Америци, о томе како је Србија окупирана држава већ 16 година, али и о бројним другим занимљивим темама.

ИНТЕРВЈУ: Радован Дамјановић - Хрвати су убили више од 800.000 Срба у Јасеновцу! (05.09.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Радован Дамјановић, историчар и истраживач језика. Широј јавности познат је као идејни творац и реализатор књиге прилично интригантног наслова - "Српско-српски речник". Тврди да етимологија представља кључ историје Срба, али и других народа.

ИНТЕРВЈУ: Стефан Каргановић - Сребреницу користе за разбијање Републике Српске! (03.09.2016)

Гост емисије "Интервју" био је господин Стефан Каргановић, председник организације "Историјски пројекат Сребреница". Нашао се на удару бројних појединаца и организација када је у књизи "Рушење Републике Српске" сачинио листу страних плаћеника, непријатеља и рушилаца Српске, на коме су се нашле јавне личности, новинари и неке невладине организације.